Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναζήτηση

Αναζητήστε ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα περιέχουν: Σελίδες προϊόντων, Λήψεις, Σύνδεσμοι κ.λπ.

Προϊόντα

Αναζητήστε τα προϊόντα της Interplast

Downloads

Αναζήτηση Τεχνικά Εγχειρίδια και διάφορα

Σελίδες

Αναζήτηση σελίδων και περιεχομένου ιστότοπου.
interplast
06-03-20

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 η Interplast τιμήθηκε με σημαντικές διακρίσεις οι οποίες αφορούν τρία καινοτόμα – πρωτοποριακά προϊόντα της. Σε μια λαμπρή τελετή που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βραβεύτηκαν για τη διετία 2020-2021 οι παρακάτω σειρές προϊόντων:

Το χρυσό μετάλλιο καινοτομίας απέσπασε το νέο σύστημα πυρόσβεσης FireFighter Plus. Αποτελεί το μέλλον των σωληνώσεων στα δίκτυα πυρόσβεσης διότι εξαλείφει τα φαινόμενα συσσώρευσης υπολειμμάτων λόγω διάβρωσης και παράλληλα οι προη-γμένης τεχνολογίας πρώτες ύλες συνθέτουν ένα σύστημα δύσκολα αναφλέξιμο, που αποτρέπει την μετάδοση φλόγας. Κατά την καύση του δεν παράγει φλεγόμενα σωματίδια και καπνό́ με επιβλαβή αέρια για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Αργυρό μετάλλιο βιομηχανικής αριστείας απονεμήθηκε στο ήδη βραβευμένο με χρυσό μετάλλιο καινοτομίας για τη διετία 2018-2019, προ-μονωμένο σύστημα σωληνώσεων Aqua Plus Prins. Η έλευση του, τρία χρόνια πριν, αποτέλεσε την επιτομή́ της προμόνωσης δικτύων νερού, προσφέροντας πιστοποι-ημένη αδιάλειπτη εξοικονόμηση ενέργειας, εξάλειψη των γραμμικών διαστολών, ένα χρόνιο προβλημάτων πλαστικών σωληνών, σημαίνοντας την αρχή́ του τέλους στις δαπανηρές συντηρήσεις μονώσεων και στις ενεργοβόρες λειτουργιές των δικτύων ενώ παράλληλα το σύστημα αντιστέκεται σε ακραίες καιρικές συνθήκες, διαβρωτικά χημικά και στη φωτιά. Το αργυρό μετάλλιο επώνυμου βιομηχανικού προϊόντος κέρδισε το πρωτοποριακό σύστημα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης, EcoFloor, το οποίο κατοχυρώθηκε στη συνείδηση του τεχνικού κόσμου και του καταναλωτικού κοινού λόγω του χαμηλού ύψους, της υψηλής και άμεσης απόδοσης, της πιστοποιημένης απόδοσης του συστήματος και της εξοικονόμησης ενέργειας η οποία είναι μεγαλύτερη από 20% σε σχέση με την κλασική δαπεδοθέρμανση και 50% σε σχέση με τα θερμαντικά σώματα.

Φιλοσοφία

Αυτές οι διακρίσεις αποτελούν δικαίωση των προσπαθειών της εταιρείας μας, η οποία, από την ίδρυση της, επενδύει διαρκώς σε ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό και υπερσύγχρονο εξοπλισμό με σκοπό την ερευνά, που οδηγεί σε καινοτομία. Η βράβευση αυτή δεν ανήκει μόνο σε εμάς. Ανήκει επίσης σε όλους αυτούς που επέλεξαν τα προϊόντα μας και στήριξαν τις προσπάθειες της εταιρείας μας όλα τα χρόνια της ύπαρξης της δίνοντας μαζί με εμάς το στίγμα της καινοτομίας και της υψηλής ποιότητας με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.


 

Τοποθεσία

Έδρα|Εργοστάσιο Πλαστικών
ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, 69100 Κομοτηνή, Ελλάδα
Εργοστάσιο Ορειχάλκινων
Κεφαλόβρυσου 23, 13 677 Μονομάτι, Αχαρναί, Αθήνα, Ελλάδα
Γραφεία / Έκθεση
Ελ. Βενιζέλου 9Β, 57 001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα