Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναζήτηση

Αναζητήστε ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα περιέχουν: Σελίδες προϊόντων, Λήψεις, Σύνδεσμοι κ.λπ.

Προϊόντα

Αναζητήστε τα προϊόντα της Interplast

Downloads

Αναζήτηση Τεχνικά Εγχειρίδια και διάφορα

Σελίδες

Αναζήτηση σελίδων και περιεχομένου ιστότοπου.
interplast
12-03-24

Συμμετοχή στην Mostra Convegno Expocomfort (MCE) στο Μιλάνο, 12-15 Μαρτίου 2024.

Στην διεθνή πρωτοπορία της βιωσιμότητας

και της ενεργειακής απόδοσης 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Interplast στην έκθεση Mostra Convegno Expocomfort (MCE) στο Μιλάνο, στις 12-15 Μαρτίου 2024.

Το κατάμεστο περίπτερο της εταιρείας  καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης σφραγίζει το  αποτέλεσμα των συνεχών προσπαθειών μας για ποιότητα και πιστοποιήσεις, τη στιγμή που η Interplast εξάγει σε 67 χώρες και 5 ηπείρους.

H MCE είναι η διεθνής έκθεση με όλες τις καινοτομίες και εξελίξεις στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενεργειακής απόδοσης και νερού.

Είναι χώρος συνάντησης με νέους συνεργάτες αλλά και ενισχύει τις σχέσεις με αυτούς που σχεδιάζουν, εγκαθιστούν και κατασκευάζουν εγκαταστάσεις και συστήματα για περισσότερη ποιότητα στον βιομηχανικό, οικιακό και εμπορικό τομέα.

Τα στελέχη της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ήδη υπάρχοντες αλλά και με τους εν δυνάμει συνεργάτες -επισκέπτες:

-To νέο ηχομονωτικό σύστημα αποχέτευσης Echo Silent με την εξαιρετική επίδοση των 15 db στα 4l/sec και ο νέος σωλήνας πέντε στρωμάτων με αλουμίνιο, ComoPexALPex για την ασφαλή κόληση του αλουμινίου και την άριστη πρόσφυση μεταξύ των στρωμάτων.

-Τα καινοτόμα συστήματα της εταιρείας, το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας Aqua Plus Prins με τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά στην αντίδραση στη φωτιά, το σύστημα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης EcoFloor για την ταχύτητα του και την εξάλειψη της αδράνειας και το σύστημα ενεργητικής πυροπροστασίας για δίκτυα Sprinkler, FireFighter Plus για τα άριστα πυράντοχα  πλεονεκτήματα του.

-Την πρόσθεση νέων κωδικών στις ναυαρχίδες της εταιρείας, στο ολοκληρωμένο σύστημα σωλήνων PP-R & PP-RCT, Aqua Plus και τους εύκαμπτους σωλήνες Como-Pex που δίνουν μόνιμες λύσεις στον τεχνικό κόσμο στις εγκαταστάσεις Ύδρευσης-Θέρμανσης-Αποχέτευσης.  

Interplast - House of Innovation - Η καινοτομία σπίτι της -

We elevate the Made in Greece

Τοποθεσία

Έδρα|Εργοστάσιο Πλαστικών
ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, 69100 Κομοτηνή, Ελλάδα
Εργοστάσιο Ορειχάλκινων
Κεφαλόβρυσου 23, 13 677 Μονομάτι, Αχαρναί, Αθήνα, Ελλάδα
Γραφεία / Έκθεση
Ελ. Βενιζέλου 9Β, 57 001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα