Σύσκεψη τμήματος πωλήσεων της INTERPLAST στη Θεσσαλονίκη

Τεχνική ενημέρωση του Τμήματος Πωλήσεων για τα νέα προϊόντα της Clivet.
11.09.2009

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη τμήματος πωλήσεων της Interplast Α.Ε. από τις 11/12/2009 έως τις 13/12/2009, στο συνεδριακό κέντρο Police. Το τριήμερο κύλισε με κύριο θέμα τα ολοκληρωμένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης- δροσισμού- γεωθερμίας- ηλιοθερμίας. Το τμήμα πωλήσεων είχε τη δυνατότητα να πληροφορηθεί πλήρως για όλα τα συστήματα και την γκάμα όλων των προϊόντων της Clivet από τους τέσσερεις άρτια ενημερωμένους μηχανολόγους της εταιρίας.

Παρουσιάστηκαν τα συστήματα ηλιακής θερμικής ενέργειας, η γεωθερμία χαμηλής θερμοκρασίας, τα καινούρια συστήματα αυτοματισμού OJ Electronics, το σύστημα Elfo System της Clivet, όλες οι αντλίες καθώς και όλη η γκάμα των πιστοποιημένων προϊόντων της Clivet ως Eco Design. Προβλήθηκε επίσης και ο καινούριος τιμοκατάλογος της εταιρίας με τα νέα προϊόντα.

Τις ημέρες αυτές η εταιρία έχει θέσει έναν κοινό στόχο, την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με την τεχνογνωσία που προσφέρει μέσω του τμήματος πωλήσεων και των μηχανολόγων της.

Με τα προϊόντα της Clivet, η Interplast έχει αποκτήσει μια τεράστια παρακαταθήκη, που της προσδίδει νέες συντεταγμένες στην συνεχώς αυξανόμενη πορεία της.

Με ένα τμήμα πωλήσεων με πολύ υψηλό επίπεδο η εταιρία συνεχίζει τις προσπάθειές της για να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί.