Συμμετοχή της Interplast στην Climatherm 2016

Συμμετοχή της Interplast στην Climatherm 2016
01.03.2016

Εξαιρετική επιτυχία είχε η συμμετοχή της Interplast στην Climatherm 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα. Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, ενώ μεγάλος ήταν ο αριθμός του τεχνικού κόσμου και των τελικών καταναλωτών που έδειξαν την προτίμησή τους στο νέο προ-μονωμένο σωλήνα από PPR και Πολυουρεθάνη, στους εργοστασιακά κατασκευασμένους συλλέκτες από PPR,  στα τρία διαφορετικά συστήματα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης, στις μεγάλες διατομές του PPR και στο σωλήνα Como Pex Plus ο οποίος παράγεται από Δικτυωμένο Πολυαιθυλένιο 2ης γενιάς.

Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλια των επισκεπτών για τη νέα διεθνή πατέντα της εταιρείας, το Aqua Plus Prins το οποίο αφενός μειώνει στο ελάχιστο της θερμικές απώλειες των δικτύων και αφετέρου παρουσιάζει γραμμικές διαστολές όμοιες με αυτές των μεταλλικών σωλήνων. Οι επισκέπτες είδαν από κοντά το τρόπο έγχυσης της Πολυουρεθάνης στα ‘’έξυπνα’’ εξαρτήματα της Interplast τα οποία δίνουν αισθητικό αποτέλεσμα και ταχύτητα στην κατασκευή των μονωμένων δικτύων.

Εντύπωση προκάλεσαν οι καινοτομικές προτάσεις της εταιρείας που δίνουν λύσεις στον τεχνικό κόσμο και εκφράζονται μέσα από τις 14 πατέντες, τις οποίες έχει καταθέσει η εταιρεία στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, τα τελευταία 12 χρόνια.   

Να σημειωθεί ότι τα προϊόντα της Interplast είναι πιστοποιημένα από τα εγκυρότερα και διεθνώς αναγνωρισμένα ευρωπαϊκά και αμερικανικά ινστιτούτα ως προς τις μηχανικές τους αντοχές και την καταλληλότητα τους στο πόσιμα νερό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η εταιρεία ήδη κατέχει πάνω από 30 διεθνείς πιστοποιήσεις από την Ελληνική ΕΒΕΤΑΜ, από τα γερμανικά ινστιτούτα SKZ, DVGW, MPA-NRW, από το βρετανικό WRAS, το ισπανικό AENOR, το καναδέζικο CSA, το Ουκρανικό SEPROKIIVBUD PROEKT, το ρωσικό ELECTROCERT και το κροατικό ZIK. 

Στόχος της Interplast είναι να καθιερώνει σήμερα τα πρότυπα του αύριο, αποδεικνύοντας ότι με συνέπεια και προγραμματισμό η ελληνική βιομηχανία μπορεί να έχει ανοδική πορεία. Επειδή το ελληνικό προϊόν μπορεί να είναι όχι απλώς εφάμιλλο, αλλά και ποιοτικά καλύτερο από το εισαγόμενο.