Επίσκεψη ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. - Λάρισας

Επίσκεψη ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. - Λάρισας
14.11.2014

Επίσκεψη στο Εργοστάσιο της Εταιρείας στην Κομοτηνή πραγματοποίησαν μέλη της ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. στις 14 Νοεμβρίου 2014 οι οποίοι παρακολούθησαν τα εξειδικευμένα στελέχη της Interplast, να παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της ενδοδαπέδιας θέρμανσης και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα της εταιρείας, που αποτελούν την αιχμή του δόρατος των νέων τάσεων της αγοράς, στην ενδοδαπέδια θέρμανση και τον δροσισμό, σε συνδυασμό με τη γεωθερμία και την ηλιακή ενέργεια. Το σεμινάριο μάλιστα, επικεντρώθηκε στον τρόπο εγκατάστασης και επιλογής των υλικών που πρέπει να χρησιμοποιούνται σε κάθε περίπτωση. 

Η ενδοδαπέδια θέρμανση, ο δροσισμός, η ηλιακή θέρμανση, η αβαθής γεωθερμία και ο νέος προ-μονωμένος σωλήνας από PPR που προωθεί η Interplast, αποτελούν την αιχμή του δόρατος της παγκόσμιας καινοτομίας για εναλλακτικά συστήματα ψύξης-θέρμανσης υψηλής απόδοσης που συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη της χώρας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

H επίσκεψη-σεμινάριο παρουσίασε εξαιρετικό ενδιαφέρον και οι παρευρισκόμενοι διατύπωσαν ερωτήσεις, αντάλλαξαν γνώμες και συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους.