Επίσκεψη 75 Θερμοϋδραυλικών από το Νομό Σερρών

19.03.2015

75 Θερμοϋδραυλικοί από το Νομό Σερρών επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Interplast στην Κομοτηνή. Ουσιαστικά το 65% του συνόλου των Υδραυλικών του Νομού Σερρών ταξίδεψαν από την περιοχή τους για να δουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας και συζητήσουν με τα στελέχη της για τα νέα προϊόντα που αναπτύσσει η Interplast. Η μεγάλη συμμετοχή οδήγησε σε επισκέπτη Υδραυλικό να επισημάνει ότι αν τυχόν υπάρχει κάποια διαρροή στο Νομό Σερρών οι καταναλωτές δε θα βρίσκουν Υδραυλικό.

Η επίσκεψη οργανώθηκε από το κατάστημα ΤΕΡΖΙΔΗΣ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Υδραυλικών του Νομού Σερρών ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Κο Βλαχόπουλο Κωνσταντίνο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στους χώρους παραγωγής ξεναγήθηκαν από το Διευθυντή του Εργοστασίου Κο Στέλιο Κουφοπέτρο και τον Υπεύθυνο Παραγωγής Κο Βασιλειάδη Γιάννη και στο χώρο του εργαστηρίου από τον Κο Γιάννη Γκοδοσίδη.

Ακολούθησε, στην αίθουσα σεμιναρίων της εταιρείας, ενημέρωση για την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας, για το πλήθος των πιστοποιήσεων καθώς και για το σύνολο των προϊόντων της Interplast και ιδιαίτερα για το νέο προ-μονωμένο σωλήνα και το νέο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης ξηράς δόμησης χαμηλού προφίλ. Εντύπωση προκάλεσαν οι καινοτομικές προτάσεις της εταιρείας που δίνουν λύσεις στον τεχνικό κόσμο και εκφράζονται μέσα από τις 12 πατέντες, τις οποίες έχει καταθέσει η εταιρεία στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, τα τελευταία 6 χρόνια.