1ο Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος - Aqua Plus Prins

28.12.2017
Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου η Interplast τιμήθηκε με μια πολύ σημαντική διάκριση. Σε μια λαμπρή τελετή που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το προμονωμένο σύστημα σωληνώσεων, Aqua Plus Prins, βραβεύτηκε, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση, στο διαγωνισμό Made in Greece, ως το πιο καινοτόμο προϊόν της Ελληνικής παραγωγής για τη διετία 2018-2019.
Αυτή η διάκριση αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της εταιρείας μας, η οποία, από την ίδρυση της, επενδύει διαρκώς σε ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό και υπερσύγχρονο εξοπλισμό με σκοπό την έρευνα, που οδηγεί σε καινοτομία.
Η έλευση του
Aqua Plus Prins δύο χρόνια πριν, αποτέλεσε την επιτομή της προμόνωσης δικτύων νερού, προσφέροντας πιστοποιημένη αδιάλειπτη εξοικονόμηση ενέργειας, εξάλειψη των γραμμικών διαστολών, ένα χρόνιο πρόβλημα των πλαστικών σωλήνων, σημαίνοντας την αρχή του τέλους στις δαπανηρές συντηρήσεις μονώσεων και στις ενεργοβόρες λειτουργίες των δικτύων. Το σύστημα, κατάλληλο για εφαρμογή σε υπόγεια, ορατά και μη ορατά δίκτυα κλιματισμού, θέρμανσης και ΖΝΧ, αντιστέκεται σε ακραίες καιρικές συνθήκες, διαβρωτικά χημικά και στη φωτιά.
Το προϊόν έτυχε ευρείας αποδοχής στον τουριστικό κλάδο και σε βιομηχανικές εφαρμογές ψύξης λόγω του διευρυμένου θερμοκρασιακού εύρους λειτουργίας του (-10oC έως +95oC), προσφέροντας λύσεις σε πλήθος δύσκολων και απαιτητικών εφαρμογών.
Η βράβευση αυτή δεν ανήκει μόνο σε εμάς. Ανήκει επίσης σε όλους αυτούς που επέλεξαν τα προϊόντα μας και στήριξαν τις προσπάθειες της εταιρείας μας όλα τα χρόνια της ύπαρξής της δίνοντας μαζί με εμάς το στίγμα της καινοτομίας και της υψηλής ποιότητας με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.