Συμμετοχή της Interplast στην ISH 2015

14.03.2015

Εξαιρετική επιτυχία είχε η όγδοη συμμετοχή της Interplast στην ISH 2015, που έγινε στη Φρανκφούρτη. Η προσέλευση του κοινού από την εγχώρια και την ξένη αγορά ήταν εντυπωσιακή, ενώ μεγάλος ήταν ο αριθμός του τεχνικού κόσμου και των τελικών καταναλωτών που έδειξαν την προτίμησή τους στο νέο σύστημα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης ξηράς δόμησης χαμηλού προφίλ και στο νέο προ-μονωμένο σωλήνα από PPR και Πολυουρεθάνη, που παρουσίασε η εταιρία. Από τις 10 μέχρι 14/3/2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης πήραν μέρος πάνω από 2.400 εκθέτες από 93 χώρες. 

Η Interplast είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που συμμετέχει ανελλιπώς από το 2000 σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού καταφέρνοντας να ισχυροποιήσει την θέση της έναντι στον ανταγωνισμό και να δραστηριοποιείται εντονότερα και αποτελεσματικότερα στον εξαγωγικό τομέα. 

Η Interplast κατάφερε για ακόμη μια χρονιά, μία επιτυχημένη παρουσία που προσέλκυσε αξιόλογο αριθμό επισκεπτών από την Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, την Κίνα, την Ινδία και την Αμερική. Με την ευκαιρία της ISH ορισμένες από τις ΄΄κυοφορούμενες΄΄ συνεργασίες επισημοποιήθηκαν οριστικά ενώ κάποιες νέες έδειξαν τα πρώτα θετικά τους αποτελέσματα. Η εταιρεία παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και των συστημάτων που διαθέτει στην αγορά για την ύδρευση, την θέρμανση, τον κλιματισμό, την ενδοδαπέδια θέρμανση και την αποχέτευση. 

Η Interplast παρουσίασε το ολοκληρωμένο σύστημα από Πολυπροπυλένιο, με την εμπορική ονομασία Atlas Plus, για εφαρμογές κτιριακής αποχέτευσης, το σωλήνα Como Pex που την καθιέρωσε στο παγκόσμιο στερέωμα, το σωλήνα και τα εξαρτήματα Aqua Plus, τα ολοκληρωμένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και τα ορειχάλκινα εξαρτήματα της θυγατρικής της ΕΛΒΙΩΜ.

Εντύπωση προκάλεσαν οι καινοτομικές προτάσεις της εταιρείας που δίνουν λύσεις στον τεχνικό κόσμο και εκφράζονται μέσα από τις 12 πατέντες, τις οποίες έχει καταθέσει η εταιρεία στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, τα τελευταία 6 χρόνια.   

Να σημειωθεί ότι τα προϊόντα της Interplast είναι πιστοποιημένα από τα εγκυρότερα και διεθνώς αναγνωρισμένα ευρωπαϊκά και αμερικανικά ινστιτούτα ως προς τις μηχανικές τους αντοχές και την καταλληλότητα τους στο πόσιμα νερό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η εταιρεία ήδη κατέχει πάνω από 30 διεθνείς πιστοποιήσεις από την Ελληνική ΕΒΕΤΑΜ, από τα γερμανικά ινστιτούτα SKZ, DVGW, MPA-NRW, από το βρετανικό WRAS, το ισπανικό AENOR, το καναδέζικο CSA, το Ουκρανικό SEPROKIIVBUD PROEKT, το ρωσικό ELECTROCERT και το κροατικό ZIK. 

Στόχος της Interplast είναι να καθιερώνει σήμερα τα πρότυπα του αύριο, αποδεικνύοντας ότι με συνέπεια και προγραμματισμό η ελληνική βιομηχανία μπορεί να έχει ανοδική πορεία. Επειδή το ελληνικό προϊόν μπορεί να είναι όχι απλώς εφάμιλλο, αλλά και ποιοτικά καλύτερο από το εισαγόμενο.